Tissi hieronta g piste orgasmi

tissi hieronta g piste orgasmi

hän tulee laukeamaan. Ensimmäiset lipaisut kannattaa tehdä niin, että aloitat niin alhaalta kuin kieli ylettä ja yhteneväisellä liikkeellä nuolet ylöspäin, kuin nuolisit jätelöä josta valuu tippa. Tai jos kosket niin et kauaa ja hyvin kevyesti vain. Monet kuitenkin saavat nautintoa G-pisteensä kautta. Lue lisä: 10 huikeaa seksiasentoa Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla. Lusikka, asettukaa makaamaan kyljelleen kasvot samaan suuntaan. Unohda alakerta hetkeksi, keskity kaikkeen muuhun. Klitorista ja G-pistettä yhtä aikaa stimuloitaessa nautinto voi olla moninkertainen, sillä tällöin ärsytettävien hermopätteiden märä luonnollisesti kasvaa.

G: Tissi hieronta g piste orgasmi

Siinä vaiheessa kun naisesi alkaa tulemaan ja sen kyllä huomaat sitten änenvoimakkuudesta ja liikkeen kiihkeydestä niin kannattaa vaan jatkaa stimuloimista. Tässä asennossa käsi ei myöskän väsy niin nopeasti, tulet huomaamaan sen. Laita kieltä kehiin ja aloita seikkailu koko selän läpi. G-pisteestä on oltu aina montaa eri mieltä. Suosittelen ehdottomasti myöskin klitoriksen nuolemista samaan aikaan. Joidenkin tutkijoiden mielestä sitä ei ole olemassakaan, toiset taas ovat vakuuttuneita pisteen olemassaolosta. Muista käyttä peukaloita hierotessa. Silti G-piste ei ole oikotie onneen, eikä orgasmiin, sillä sen löytäminen saattaa olla aluksi hankalaa. Alueen rytmikäs ja jopa voimakas painelu tuo monien naisten mielestä parhaan lopputuloksen.

Videos

Girl next door masturbating! Mikäli hierot oikeeta kohtaa niin pitäisi kohta alkaa tuntumaan siltä kuin naisesi alkaisi hieman turvota sisältä, se on nesteen kertymistä joka sitten purkautuu kun huippu saavutetaan. Ei muuta kuin valitsemaan itsellensä mieleisin. Mitä monet eivät tiedä, niin selkä on toooooodella kiihottavaa aluetta. Oraaliseksi on avain hekumaan. Laita naisesi tuntemaan itsensä jumalattareksi. Anaalisen herkkyyden ja homoseksuaalisuuden välisestä suhteesta ei ole kuitenkaan mitän näyttöä. Kannattaa myöskin varmistaa, että kynsissä ei ole terävä kohtaa ja yrittä välttä kynsien osumista pisteeseen.

Tissi hieronta g piste orgasmi - Vanhempien seksikoulu osa

Makaava koira, tässä asennossa et olekaan kontillasi, vaan makaat vatsallasi. Sylikkäin, pyydä miestä selällä makaamisen sijaan nojaamaan esimerkiksi sängyn pätyä thai hieronta joensuu puh seksi vasten. Kun olet löytänyt G-pisteen niin ala hieromaan sitä niin, että sormet liikkuu hieman sisän ja ulos, mutta koko ajan hieroen oikeeta kohtaa. G-pisteen olemassaolosta ei ole niinkän ollut kiistaa, vaan siitä miksi pistettä pitäisi kutsua. Tässä vaiheessa naisesi pitäisi olla märempi kuin niagaran putoukset. Tämän jälkeen voit varovasti tunnustella millainen liike juuri sinusta tuntuu parhaalta. Suuteleminen, näykkiminen, nuoleminen, imeminen. Naisen vartalo on täynnä erogeenisiä alueita joista tämä kiihottuu. Lisäksi naisen tulisi olla valmiiksi kiihottunut aluetta stimuloitaessa.

0 ajatusta “Tissi hieronta g piste orgasmi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *